Integritetspolicy

Information om vår behandling av dina personuppgifter

Hillerstorps Special Emballage värnar om din personliga integritet. Det innebär t.ex. att vi är öppna med vad vi gör med dina personuppgifter, att vi inte säljer dina personuppgifter till andra företag och att vi följer gällande regler kring dataskydd.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är en uppgift som ensam eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en fysisk identifierbar levande person. Namn, adress, personnummer, fotografier och ip-nummer är exempel på personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

För de behandlingar av personuppgifter som sker inom Hillerstorps Special Emballages verksamhet är Samuel Davidsson personuppgiftsansvarig. Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av Hillerstorps Special Emballage kan du begära det skriftligt på nedanstående adress eller via mail: samuel@special-emballage.se Det är också till någon av de adresserna som du ska vända dig om du vill begära rättelse av felaktig eller missvisande uppgift.

Hillerstorps Special Emballage AB

Kävsjö

335 74 Hillerstorp

Om du är missnöjd med Hillerstorps Special Emballages hantering av dina personuppgifter så har du även rätt att klaga hos Datainspektionen.

Personuppgiftsbiträden

Webbplatsen special-emballage hostas av one.com. One.com är personuppgiftsbiträde för de personuppgifter som behandlas på uppdrag av Hillerstorps Special Emballage. One.com lagrar data på sitt datacenter i Danmark.

 

Så här samlar vi in personuppgifter

Vi samlar in och behandlar personuppgifter:

• du uppger själv när du blir kund hos oss
• du uppger när du kontaktar oss i form av noteringar, chatt-konversationer och e-post.
• Du uppger själv på sociala medier
• via cookies som samlar in information på och från din webbläsare

Beroende på vilken eller vilka av våra tjänster du använder samlar vi in den information som är nödvändig.

 

Kontaktuppgifter

När du blir kund eller skickar en beställningsförfrågan till Hillerstorps Special Emballage samlar vi in kontaktuppgifter om företaget eller privatpersonen som:
Företagsnamn, företagets adress och telefonnummer, kontaktperson och uppgifter runt kontaktpersonen samt organisationsnummer.

Ändamål: Hantera beställning, Fakturering, Bokföring, redovisning
Laglig grund: För att fullfölja avtal och rättsliga förpliktelser

Insamling av data på webbplats

Du kan använda vår webbplats utan att lämna några personuppgifter.

 

Vi använder Cookies på vår webbplats

Vi använder tredjeparts-cookies

Vi använder cookies kopplade till analysverktyget Google Analytics. Verktyget hjälper oss att förstå hur webbplatsen används så vi kan förbättra din upplevelse. Cookies hjälper oss att registrera antalet besök på våra webbplatser samt ger oss statistik och information till exempel om hur många webbläsare som besöker sidan samt hur de rör sig på sidan. Dessa cookies lagras upp till 26 månader.

Vi använder även inbäddade Youtube-videos, Google Web fonts och sociala medier plugins.

Läs gärna mer om våra cookies och övriga datainsamlande system här

Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies

Genom att använda webbplatsen www.special-emballage.se samtycker du till användningen av cookies på webbplatsen. Om du inte vill att cookies sparas, kan du ändra det i cookie-baren längst ner på sidan, i webbläsarens inställningar eller med hjälp av pluginen Google Analytics opt-out. Väljer du att inte tillåta cookies, är det inte säkert att du kan använda alla funktioner på vår webbplats. Om du vill rensa cookies från din webbläsare, så kan du göra det i webbläsarens inställningar.

Hur Hillerstorps Special Emballage använder cookies

Vi använder själva information som lagras i de cookies som nämnts. Informationen delas med Google via Google Analytics. Google Analytics är GDPR-anpassat.

 

Vi lämnar ut dina personuppgifter till:

• Google analysdata via tredjepartscookie för webbanalys för att förbättra våra tjänster (anonymiserad data)

• Vår bokförings- och redovisningskonsult

Om vi lämnar ut personuppgifter görs det till dessa:

I ett fall det kan krävas att Hillerstorps Special Emballage måste dela personuppgifter görs detta enbart till partners och underleverantörer som måste ta del av personuppgifter för att leverera tjänster och produkter.

• Fraktbolag: Vid beställning av produkter kan personuppgifter komma att lämnas ut för leverans av material.

 

Så här skyddar vi dina personuppgifter:

Vi har rutiner och säkerhetslösningar för att skydda dina personuppgifter som till exempel:
– Säker inloggning på hemsidan med tvåvägsautentisering
– SSL/TLS certifikat på hemsidan
– Genom att hålla WordPress, teman och plugins/tillägg uppdaterade på hemsidan
– Genom användning av GDPR-vänliga plugins
– GDPR-vänlig och säker backup
– Säker lösenordslagring
– Mjukvaruuppdateringar
– Antivirusprogram
– Trådlöst nätverk med kryptering

Handlingsplan för överträdelser

Vi använder tekniska, fysiska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörigt intrång. Skulle ett intrång eller dataläckage (breaches) ske som gäller persondata skall detta rapporteras till Datainspektionen inom 72 h. Enligt lagen har även privatpersoner rätten att bli informerade om det skett ett dataintrång som kan äventyra deras personuppgifter.