OM FÖRETAGET

Födda in i branschen

Vi är födda in i träförpackningsbranschen. Vi har arbetat med bräder i generationer, vilket har gjort oss innovativa och nytänkande. Vi har provat många modeller genom åren och testat många olika vägar. Vi har ingen ambition att bli störst, men vill gärna vara bäst!

Special Emballage AB bildades 2009 med ambitionen att bistå Gnosjöregionens industrier med träförpackningar av olika slag. De flesta av våra kunder finns i inredningsbranschen, metallindustrin eller är underleverantörer till diverse industrier och majoriteten av våra produkter har slutdestination utanför norden.

Vi är måna om att ha ett bra flöde. Därför lagerhåller vi stora volymer standardprodukter, så vi kan möta våra kunders många gånger akuta leveransbehov. På HSE älskar vi ordning och reda, vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

En annan sak som är viktigt för oss är positiv energi. Det kostar inget att dela med sig av och gör både arbetet och kontakten med våra kunder roligare! Vår ambition är att alltid bemöta våra kunder med en positiv inställning – även i stressiga lägen!

Nästan som att handla i en webbshop

För oss är det viktigt med ordning och reda. Vi har rutiner som underlättar för vår arbetsprocess och som skapar trygghet och överblick för dig som kund. Det fungerar nästan som i en webbshop när du handlar av oss. Så fort en order är lagd, behandlar vi den och e-postar ett orderkännande med ordernummer till dig. När den färdiga orden tagits hand om fraktbolaget följer vi ordern på webben. Samma dag som du har ordern hos dig, kommer en faktura med e-post.