EUR-PALL

EUR-pall är en lastpall i trä med europeiskt standardiserat mått. Pallen har ett brett användningsområde och är anpassad för många typer av gods. Våra EU-pallar är tillverkade av barrträ och är värmebehandlade enligt ISPM 15.

Logistik och industriell hantering. Först och främst underlättar EUR-pallar för transporter både på järnväg och med lastbil, vilket utgör en grundläggande del av distributionsnätverket.

Lagerhantering och produktion. Inom intern lagerhantering och produktionsprocesser utgör EUR-pallen själva hjärtat för en smidig och effektiv materialhantering. Denna typ av pall spelar en central roll i att säkerställa en effektiv rörelse av material och varor, vilket är avgörande för att skapa en välfungerande logistik inom olika områden.

Ett smidigt val av pall när det gäller externa godstransporter för tillverkningsindustrin. De möjliggör säker, men framförallt, effektiv frakt av produkter och material till olika destinationer, vilket är avgörande för en bransch med höga krav på precision och tidseffektivitet.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill beställa eller sälja träemballage?
Varmt välkommen att kontakta oss på HSE!

    Rickard Björkman

    Försäljning

    070-645 61 22 rickard@special-emballage.se