Om oss

Vår långa erfarenhet har gjort oss till en pålitlig partner för företag i alla olika branscher. Vårt fokus ligger på att skapa träförpackningar som är både hållbara och funktionella.

Historia

Födda in i branschen

Vi har arbetat med bräder i generationer, vilket har gjort oss innovativa och nytänkande. Vi har provat många modeller genom åren och testat många olika vägar. Vi har ingen ambition om att bli störst, men vi vill gärna vara bäst!

Filosofi

Erfarenhet och expertis

På HSE älskar vi ordning och reda, vilket genomsyrar hela vår verksamhet. En annan sak som också är viktig för oss är positiv energi. Det kostar ingenting att dela med sig av ett positivt bemötande och gör både arbetet och kontakten med våra kunder roligare! Vår ambition är att alltid bemöta våra kunder med en positiv inställning – även i stressiga lägen!

Vår produktion

Vi är måna om att ha ett bra flöde

Vi värdesätter ett smidigt produktionsflöde och lagerhåller stora volymer av standardprodukter för att kunna tillgodose våra kunders ofta akuta leveranskrav. Med snabbhet och precision levererar vi det du behöver, när du behöver det.

Jobba hos oss

Var med och skapa något magiskt!

Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett positivt team som arbetar med att skapa fantastiska resultat.

Ta steget mot en spännande karriär tillsammans med oss!