Magiska nyheter

Här har vi samlat det senaste från oss på HSE. Alltifrån senaste maskininvesteringar och nyanställda till vårt lokala engagemang där vi vill främja idrotts- och föreningsliv runt om i vår närhet!

3 maj 2024

Vi på HSE är på en rejäl tillväxtresa, och vill fortsätta skala upp hållbart och maximera vår potential. Efter ett flertal stora investeringar de senaste åren har vi därför sett en vinning i att ta hjälp utifrån för att få inspel med tankar, idéer och beräkningar för vår fortsatta utveckling. Vi valde därför att tillsammans med Axelent Solutions se över våra processer, identifiera flaskhalsar, och utarbeta strategier för implementering och lageranalys för fortsatt förbättring.

25 januari 2024

Nu är vi inne i våra helt nya lokaler på riktigt och har installerat ytterligare en industrirobot från ABB / Ekatech och kan fortsätta tillgodose våra kunder snabba leveranser till högsta kvalitet!

6 december 2023

På HSE värnar vi om det lokala och tack vare flertal bolag i vårt närområde står vår utbyggnad nu klar. Specialavdelningen och kapavdelning flyttar in i den nya lokalen och vår produktion får bättre logistiklösningar.

1 december 2023

Handbolls-helg! På söndag önskar vi både herrar och damer i Anderstorp stort lycka till i helgens A-lagsmatcher. Vi är glada och stolta över att vara med och stötta Anderstorp SK. Att främja det lokala idrottsengagemanget ser vi som ett viktigt ansvar. Inte minst för att göra det möjligt för fler barn och unga att vara med i ett sammanhang där man lär sig vikten av laganda och respekt för varandra, och framförallt – glädjen i att vinna tillsammans! På söndag är det matchdags för ASK:s A-lag, både dam och herr spelar på hemmaplan, hoppas ni är lika laddade som vi!

15 november 2023

Stort grattis säger vi till vår VD Samuel som igår tog hem priset som Young Entrepreneurship Of The Year. Ett pris som delas ut till en person som är ung i sitt entreprenörskap och som driver ett företag som har vuxit snabbt på kort tid.

8 november 2023

Samuel Davidsson, VD på HSE, är en av närmare 500 nomineringar som har gått vidare till regionsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year 2023. En av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer som skapar framgångsrika företag med tydliga visioner och goda ledaregenskaper. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 60 länder där en oberoende jury bedömer entreprenörerna efter kriterierna inflytande, entreprenörsanda, syfte och tillväxt. Den 14 november genomförs Regionsfinal Öst i Växjö där regionsvinnaren utses och där Samuel Davidsson, VD på Hillerstorp Specialemballage är en av de 10 regionsfinalisterna.

21 september 2023

Vi är otroligt stolta och glada över att meddela att HSE har blivit utnämnda till Gasell 2023. Detta är ett kvitto på vår dedikation och framgång på marknaden. Vi tackar vårt fantastiska team och alla våra kunder för deras stöd och förtroende. Tillsammans fortsätter vi vår resa!

8 juni 2023

Låt oss presentera vårt senaste tillskott på HSE, Marie Magnusson började hos oss på kontoret nu i juni och kommer fokusera främst på sälj men även vara behjälplig på sikt när vår koordinator går på föräldraledighet.

21 december 2022

Att vi håller HV71 nära vårt hjärta är inget nytt och detta året har vi valt att öka upp vårt sammarbete till högsta nivå.

23 november 2022

Vi är stolta att presentera att vi blivit utsedda till branchvinnare 2022

26 oktober 2022

Ut med det gamla och in med det nya – efter många år i produktionen här på HSE så var det dags för vår gamla trotjänare till medmaskin att flytta till ett nytt hem. Med den nya maskinen på plats kommer vi klara öka upp våra volymer och höja driftsäkerheten mot både våra robotar och mot specialavdelningen.

26 september 2022

Under detta året har personalstyrkan ökat och parkeringsplatserna har tagit slut. Ett roligt problem som har gått att lösa smidigt med hjälp av PEAB.

Visa fler nyheter