Magiska nyheter

Här har vi samlat det senaste från oss på HSE. Alltifrån senaste maskininvesteringar och nyanställda till vårt lokala engagemang där vi vill främja idrotts- och föreningsliv runt om i vår närhet!

6 december 2023

Nu står vårt bygge klart!

På HSE värnar vi om det lokala och tack vare flertal bolag i vårt närområde står vår utbyggnad nu klar. Specialavdelningen och kapavdelning flyttar in i den nya lokalen och vår produktion får bättre logistiklösningar.

Tack till alla som har varit involverade;
– Byggbyrån i Gnosjö AB
– Naij Bygg
– Bjuvensjö VVS
– Västbo Elteknik
– FS Service i Skillingaryd
– EAB
– Smålands Mark
mfl.

1 december 2023

Stolt sponsor till ask

Handbolls-helg! På söndag önskar vi både herrar och damer i Anderstorp stort lycka till i helgens A-lagsmatcher. Vi är glada och stolta över att vara med och stötta Anderstorp SK. Att främja det lokala idrottsengagemanget ser vi som ett viktigt ansvar. Inte minst för att göra det möjligt för fler barn och unga att vara med i ett sammanhang där man lär sig vikten av laganda och respekt för varandra, och framförallt – glädjen i att vinna tillsammans! På söndag är det matchdags för ASK:s A-lag, både dam och herr spelar på hemmaplan, hoppas ni är lika laddade som vi!

15 november 2023

Vinnare av Young Entrepreneurship Of The Year

Stort grattis säger vi till vår VD Samuel som igår tog hem priset som Young Entrepreneurship Of The Year. Ett pris som delas ut till en person som är ung i sitt entreprenörskap och som driver ett företag som har vuxit snabbt på kort tid.

Juryns motivering löd; Med en strategisk satsning på innovation i sin produktion, möjliggör entreprenören att kunderna kan få det de önskar, när de önskar det, dvs NU. Det stora engagemanget för både människorna och bygden, gör att årets pristagare har skapat en arbetsplats med högpresterande medarbetare. Med framgång har serieentreprenören redan från början byggt sitt företag med fokus på tillväxt, vilket gör att hen lätt kommer att orka med den höga tillväxtambitionen.

8 november 2023

Regionsfinalist i EY Entrepreneur Of The Year 2023

Samuel Davidsson, VD på HSE, är en av närmare 500 nomineringar som har gått vidare till regionsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year 2023. En av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer som skapar framgångsrika företag med tydliga visioner och goda ledaregenskaper. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 60 länder där en oberoende jury bedömer entreprenörerna efter kriterierna inflytande, entreprenörsanda, syfte och tillväxt. Den 14 november genomförs Regionsfinal Öst i Växjö där regionsvinnaren utses och där Samuel Davidsson, VD på Hillerstorp Specialemballage är en av de 10 regionsfinalisterna.

I generationer har vi på HSE jobbat med brädor. Vi är födda in i branschen och har provat många olika vägar genom åren, vilket har bidragit till innovation och nytänkande. Det är något som genomsyrar hela verksamheten och vi jobbar aktivt för att flytta fram vår position genom strategiska investeringar. HSE är ett familjeföretag som vittnar om ett större engagemang där vi ser möjligheterna i vart vi skulle kunna vara istället för där vi står idag. Att vara expansiv är ett karaktärsdrag och att ställa höga krav och se potential i en vidareutvecklingen av företaget är en drivkraft.

Entreprenörskapet i sig är ett incitament. Att ständigt sätta nya mål, växla upp för att leverera och se hur långt man kan gå för att slå nya rekord. På HSE har vi drivet för att vara med i en framgångssaga och vågar testa nya vägar för att hela tiden bli bättre – helt enkelt leverera mer än bara en lastpall.

Jag har alltid gillat att sätta upp rejält höga mål – men samtidigt se till att ha roligt på vägen och få med alla på företaget, så man drivs framåt tillsammans. Jag tror att det är en av anledningarna till att vi uppmärksammas i det här sammanhanget, att jag sedan skulle gå vidare till regionsfinal trodde jag aldrig, men det känns ju såklart väldigt spännande.” säger Samuel om utmärkelsen.

21 september 2023

Gasell 2023

Vi är otroligt stolta och glada över att meddela att HSE har blivit utnämnda till Gasell 2023. Detta är ett kvitto på vår dedikation och framgång på marknaden. Vi tackar vårt fantastiska team och alla våra kunder för deras stöd och förtroende. Tillsammans fortsätter vi vår resa!

8 juni 2023

Ny säljare

Låt oss presentera vårt senaste tillskott på HSE, Marie Magnusson började hos oss på kontoret nu i juni och kommer fokusera främst på sälj men även vara behjälplig på sikt när vår koordinator går på föräldraledighet.

Vi välkomnar dig in i HSE gänget!

21 december 2022

Platinapartner HV71

Att vi håller HV71 nära vårt hjärta är inget nytt och detta året har vi valt att öka upp vårt sammarbete till högsta nivå.

Vi hoppas vi ses i Husqvarna Garden!

23 november 2022

Branschvinnare 2022

Vi är stolta att presentera att vi blivit utsedda till branchvinnare 2022

”En Branschvinnare är ett företag som slagit den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod.”

26 oktober 2022

Produktutveckling

Ut med det gamla och in med det nya – efter många år i produktionen här på HSE så var det dags för vår gamla trotjänare till medmaskin att flytta till ett nytt hem. Med den nya maskinen på plats kommer vi klara öka upp våra volymer och höja driftsäkerheten mot både våra robotar och mot specialavdelningen.

Då vi började med 2 skift i september känns detta extra viktigt för oss som företag att höja ribban på vår produktionsutrustning för att skapa en trygghet att halvfabrikatet finns på plats för kvällsskiftet ska kunna rulla. Med alla dessa förändringar i produktionen är våra mål att kunna hålla ner leveranstiderna och säkra upp volymerna mot er som leverantörer.

26 september 2022

Asfaltering

Under detta året har personalstyrkan ökat och parkeringsplatserna har tagit slut. Ett roligt problem som har gått att lösa smidigt med hjälp av PEAB.

Visa fler nyheter