HSE ANSTÄLLER ERFAREN SÄLJARE

11 MARS 2019 NYHET

Hillerstorps Special Emballage har rekryterat Rickard Björkman som säljare. Rickard som tidigare arbetat som säljare på Bufab och Tools blir en nyckelspelare i företagets fortsatta utveckling. De senaste årens investeringar i automation och produktionsytor har gjort det möjligt att öka försäljningen. Innan Rickard får ta på sig sälj-kostymen ska han lära känna verksamheten på djupet genom att jobba sig igenom produktionen. Rickard börjar sin anställning i mars och i produktionsflödet med robotar. Välkommen Rickard!

1

VI BLIR STÖRRE

14 JANUARI 2019 NYHET

Under sommaren och hösten 2018 byggde till vår fabrik i Kävsjö både med lager-  och produktionsytor för att matcha de senaste årens trend av produktionsökning. Vi är kända för att vara snabba och vill fortsätta att vara det även i framtiden. Tillbygget innebär 850 kvadratmeter mer produktionsyta och 250 kvadratmeter lageryta utomhus. främst för virke. 

Bygget blev slutbesiktigat i slutet av 2018 och vi började med att flytta in vår pallrobot redan veckan efter.

BLÄCKSTRÅLESKRIVARE MÄRKER VÅRA BRÄDER

21JANUARI 2019 NYHET

På HSE älskar vi förbättringar – stora som små. Med bläckstråleskrivaren från MT Concept har vi förbättrat arbetsmiljön för våra anställda som tidigare stämplat för hand.  

Vi säljer värmebehandlade träprodukter certifierade enligt ISPM15. Det innebär att virket ska ha uppnått en temperatur av minst 56 grader i kärnan, under minst 30 minuter, med avsikten att eliminera eventuella skadeinsekter. Våra pallar är därför stämplade med godkänd märkning. Nu finns även vår logotyp med i märkningen för att förstärka vårt varumärke.  

 

>

HSE - UTNÄMNT TILL SUPERFÖRETAG FÖR ANDRA ÅRET I RAD

21 DECEMBER 2018 NYHET

För att kvala in som ett  Superföretag på Veckans Affärers Superföretagslista krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Hillerstorps Special Emballage utnämndes superföretag 2018 för andra året i rad.

Utnämningen innebär att HSE tillhör den knappa promillen av alla Sveriges företag som kan tituelera sig Superföretag 2018. I år var det 728 bolag som kvalade in på listan.