27 juni 2024

”Snabba och smidiga leverantörer är en förutsättning för oss”

Axjo är ett svenskt företag som är ledande inom tillverkning av kabeltrummor, spolar och smådelsförvaring i återvunna polymermaterial. Med ledord som effektivitet, innovation och hållbarhet arbetar de för att låta sina kunder nyttja deras breda kunskap och högteknologiska produktionsmetoder. Hillerstorp Special Emballage förser Axjo med sina lastpallar med leverans varje vecka. Dessa leveranser rullar på naturligt, och tillsammans har de båda företagen utvecklat ett fint och tätt samarbete tillsammans.

”Snabba och smidiga leverantörer är en förutsättning för oss, kan vi dessutom ha samarbetspartners lokalt är det såklart alltid ett plus. Som en av de största producenterna av förpackningslösningar till kabelindustrin, med högt fokus på kundanpassade lösningar tillverkat i 100% återvunnet material, jobbar vi hela tiden med att skapa en så effektiv produktionsprocess som möjligt. En sån sak som lastpallar är en typisk del som helt enkelt bara behöver fungera smidigt och snabbt, och det gör det med HSE." säger Axjos Marknads- och kommunikationschef, Dzenana Abdurahmanovic

HSE erbjuder stolt Smålands snabbaste leveranser, tack vare egen lastbil har vi full kontroll över våra transporter och kan garantera en säker och högkvalitativ leverans av varor. Med kunden i fokus ser vi till att lösa leverans av lastpallar så det passar kundens flöde och processer. Så skapar vi ett mervärde som är mer än bara en lastpall.

Tack för ett bra samarbete Axjo!